Caddy Error DNS

1. Caddy version (caddy version):

2.3

2. How I run Caddy:

Via docker compose:

caddy:
container_name: caddy-proxy
image: lucaslorentz/caddy-docker-proxy:ci-alpine
restart: always
networks:
- web-proxy
volumes:
- /var/run/docker.sock:/var/run/docker.sock
- $DOCKERDIR/caddy/caddy_data:/data
- $DOCKERDIR/caddy/config:/config
labels:
caddy.email: $EMAIL
ports:
- 80:80
- 443:443

a. System environment:

Docker v2.3

b. Command:

paste command here

c. Service/unit/compose file:

paste full file contents here

d. My complete Caddyfile or JSON config:

paste config here, replacing this text
use `caddy fmt` to make it readable
DO NOT REDACT anything except credentials
or helpers will be sad

{

email surajsomai@gmail.com

}

bw.somaight.xyz {

encode gzip

{

X-Content-Type-Options none

X-Frame-Options DENY

X-XSS-Protection “1; mode=block;”

}

reverse_proxy /notifications/hub 172.19.0.3:3012

reverse_proxy /notifications/hub/negotiate 172.19.0.3:80

reverse_proxy 172.19.0.3:80

}

files.somaight.xyz {

encode gzip

file_server

{

Strict-Transport-Security max-age=31536000;

X-Content-Type-Options nosniff

X-Frame-Options SAMEORIGIN

X-XSS-Protection “1; mode=block;”

}

reverse_proxy 172.19.0.7:80 {

header_up Host files.somaight.xyz

}

}

firefox.somaight.xyz {

reverse_proxy 172.19.0.6:5000

}

office.somaight.xyz {

encode gzip

file_server

{

X-Content-Type-Options nosniff

}

reverse_proxy 172.19.0.4:80

}

sync.somaight.xyz {

reverse_proxy 172.19.0.2:8384

}

3. The problem I’m having:

Trying to reach containers through the internet in order to e.g. download/upload files from/to server, with help of Caddy’s reverse proxy;

Basically:
I would like to get from Sub.MyDomain to the container using Caddy.

4. Error messages and/or full log output:

{“level”:“error”,“ts”:1618751813.4695761,“logger”:“tls”,“msg”:“job failed”,“error”:“office.somaight.xyz: obtaining certificate: [office.somaight.xyz] Obtain: [office.somaight.xyz] solving challenges: [office.somaight.xyz] context canceled (order=https://acme.zerossl.com/v2/DV90/order/VB1jqvDBXf50BAvSFeOP6w) (ca=https://acme.zerossl.com/v2/DV90)”}

5. What I already tried:

  • setup new domain incl. all CNAMES & ALIAS
  • checked (Asus) router settings;
  • portforward is OK; Dyndns works

6. Links to relevant resources:

Please use ``` on the lines immediately before and after your config in your posts. It’s very hard to read without code formatting.

Are you sure that’s all that’s in your logs? That error message by itself isn’t enough to determine what the problem is.

This topic was automatically closed after 30 days. New replies are no longer allowed.